четвер, 20 березня 2014 р.

Модуль_6_Вправа_6_Рефлексія




Мабуть, навіть ті, хто в своєму житті назавжди розпрощався з математикою, зберігають спогади про “піфагорові штани” — у прямокутному трикутнику квадрат гіпотенузи дорівнює сумі квадратів катетів. Причина такої популярності теореми Піфагора триєдина, це : простота — краса — значущість. Під час роботи над проектом, учні повинні не тільки навчитися збирати первинну інформацію, а й познайомляться із теоремою Піфагора, навчаться її доводити і застосовувати під час розв’язування задач. Удосконалять та поглиблять свої знання із теми. Відкриють для себе багато нового, цікавого і захоплюючого з  історії математики. Навчаться захищати свій проект перед однокласниками, критично мислити , розмірковувати, робити висновки, приймати самостійні рішення, діяти у команді спілкуючись і співпрацюючи.

Проект пропонується учням під час вивчення теми «Теорема Піфагора» для кращого її розуміння. Даний проект об’єднує історію, математику  та інформатику. У ході практичної діяльності учні повинні дослідити біографію відомого вченого, розглянути його знамениту теорему, способи її доведення і застосування для розв’язування задач.

2 коментарі:

  1. Теорема Піфагора - банальо чи актуально? В залежності від того як це вчителі подадуть, спланують, організують, то ця "банальність" стане новим відкриттям для учнів та гостей проекту.

    ВідповістиВидалити
  2. Пан Педро та його інвестиційне фінансування допомогли мені отримати фінансування мого проекту з поверненням ставки 2% в обмін на суму позики в розмірі 500 000,00 євро для фінансування мого проекту, і це було дуже швидко та безпечно, тому я раджу всім, хто тут шукає позики або інвесторів, зв’яжіться з паном Педро за WhatsApp:+1-863-231-0632 Електронна пошта: pedroloanss@gmail.com
    Дякую.

    ВідповістиВидалити